DR.LAN KFT - a helyi hálózati specialista -

Cégismertető Nyomtat

 

A DR. LAN Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult miskolci székhelyű, magyar magánszemélyek vállalkozása, mely kezdetben a számítógépes hálózatok kialakításával foglalkozott, majd profilja gyorsan bővült és már évek óta felöleli az informatikai megoldások széles körét.A Kft. tulajdonosai mindannyian a szakmát szerető, művelő és tisztelő szakemberek, akik büszkék múltjukra, szakmai sikereikre, de terveik, kihívásaik mindig a jövőbe mutatóak.

Erőforrásainkkal képesek vagyunk a kis-, közép- és nagyvállalati szegmensben egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújtani.

A vállalati piacon túl jelentős referenciákkal rendelkezünk a közigazgatási és önkormányzati szegmensben valamint az oktatási intézmények területén is. 20 éves szakmai tapasztalatunkat minden feladat megoldása során az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása érdekében használjuk fel.

A több területen meglévő speciális tudás és ügyfélközpontúság eredménye, hogy bár miskolci központtal, de országos ügyfélkörrel rendelkezünk. Munkatársaink rendszeres szakmai tréningeken vesznek részt, ahol a képviselt gyártók első kézből adják át a termékek forgalmazásához, szervizeléséhez és támogatásához szükséges információkat. Több neves gyártónál rendelkezünk hivatalos szakmai címekkel és vizsgákkal, melyek megújítása rendszeresen meg is történik.

A DR. LAN Kft. az IBM és a Lenovo Kelet-magyarországi szerződött garanciális szervizpartnere

IBM Member Service Partner

Lenovo Premium Partner - Authorized Warranty Service Provider

 

 

Partnereink

 

Jelenlegi menüpont  : Főoldal Magunkról

Technikai segítség

Tudta Ön?

Design template Hogy már több mint 200 hálózatot építettünk?

Tudta Ön?

Hogy mérnökeink már 1985 óta foglalkoznak informatikával?
Kattintson ide!